Клип, заснет във Велико Търново, обиколи социалните мрежи

Клип с поредната агресия на пътя на светофар във Велико Търново обиколи социалните мрежи. Нагъл шофьор налетя на бой на британец с мотор, осмелил се да му направи забележка. Случката се разиграла около обяд в неделя.

ЗАРАДИ ПАРКОМЯСТО: Мъж получи заплахи за физическа саморазправа

"Не успях да снимам целия бой, защото бях сама и ме беше страх... Но въпросният човек изложи всички движещи се по ул. "Магистрална" на опасност, движейки се с превишена скорост... Накрая човекът, който се осмели да му направи забележка, беше пребит от него", пише авторката на видеото Мария Йотова.

АГРЕСИЯ НА ПЪТЯ: Мъже се биха с тръби и бухалки след засичане (ВИДЕО)

"Този с джипа караше ужасно по "Магистрална", засече мен, една учебна кола и още много. Изпреварваше даже от вътрешната страна на платното и направи същото и с този човек с мотора(той се оказа англичанин), на светофара човекът от мотора слезе възмутен и започна да му вика... и тогава вече другия слезе от джипа и започна да го удря", разказа младата жена.

Тя сподели, че всички мъже от колите и служителите от близката бензиностанция са останали безучастни.

От „Моята новина”: Шофьор налита на бой на друг шофьор (ВИДЕО)

Мария Йотова поясни в „Здравей, България”, че не е успяла да заснеме нападението до край, но твърди, че възрастният човек е съборен на земята и ритан от шофьора.

Тя живее от пет години в Италия и споделя, че досега не е ставала свидетел на подобно нещо.

Мъж преби жена на пътя (ВИДЕО)

Полицията във Велико Търново се самосезира и установи самоличността на агресивния шофьор от видеото. Мъжът получи глоба, а днес участниците в сбиването бяха разпитани. 

Докато вчера двамата мъже се биха, днес те се посрещнаха по друг начин. Българинът се извини на британеца. След 4 часа разпити и обяснения двамата получиха предупредителни протоколи, а Сираков акт за хулиганство.

Британецът, който живее в българското село Идилево отказа да каже името си, защото полицията не му позволила. Нито един от участниците в сбиването нямаше претенции към другия.

Ясен Сираков от Правец се извини и на свидетелите на грозната сцена. Районният съд определи глоба от 100 лв за Ясен Сираков.  На същото място преди седмица политологът Иво Мирчев също е имал пререкания с други хора.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.