Не пропускайте "Операция: Четири лапи" от 14.30 ч. и "Бизнесът на влюбването" от 16.15 ч. по NOVA

Забавен семеен следобед предстои за зрителите на NOVA в празничния ден. В 14.30 ч. известният холивудски актьор Брендън Фрейзър ще се превърне в строителния предприемач Дан, чийто нов проект включва изсичането на гора в Роки Спрингс и построяването на Мол с горска тематика. Единствената пречка пред начинанието му са местните...животни. Горските обитатели не желаят да загубят домовете си и започват комично отмъщение, като превръщат строителната площадка в бойно поле. Водени от изключително умна миеща мечка, бандата на четири лапи се оказва много по-хитра, интелигентна и издръжлива, отколкото Дан предполага.

Ще успеят ли животните да се преборят за гората? 

Хилъри Дъф пък ще разследва любовта в бизнес средите в романтичната комедия “Бизнесът на влюбването" от 16.15 ч. по NOVA. Филмът е екранизация по бестселъра на Даниела Бродски "Дневникът на едно работещо момиче", а режисьор на лентата е номинираният за “Еми” Гил Юнгер, известена с работата си по "10 неща, които мразя в теб".

Тийн идолът Хилъри Дъф влиза в ролята на писателка на свободна практика, която отчаяно се стреми да напише статия, с която да плати наема си, когато попада на прекрасна тема - статия как да намериш идеалния мъж на работното място. Тя продава идеята на голямо списание, облича делови костюм и става истинско работещо момиче на Уолстрийт.

Какво ще разкрие Хилъри Дъф за връзките на работното място?

Гледайте развръзката в семейния филм "Операция: Четири лапи" от 14.30 ч. и комедията "Бизнесът на влюбването" от 16.15 ч. по NOVA