Органите на МВР го задържаха за 24 часа

Окръжна прокуратура-Хасково привлече като обвиняем и задържа 33-годишен мъж за убийство, извършено с особена жестокост, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Пловдив. Окръжната прокуратура привлече като обвиняем Живко З., на 33 г., за това, че вчера, 2 май, в землището на с. Браница, обл. Хасково, умишлено умъртвил 27-годишната Б. И., като деянието е извършено с особена жестокост.

ТРАГЕДИЯТА В ПЛОВДИВ: Мъжът е умъртвил съпругата си и се е самоубил

След възникнал битов скандал, провокиран от ревност, Живко З. нанесъл многобройни удари с нож по тялото на Б.И., с която съжителствал доскоро. Вследствие на нанесените й прободни рани, жената е починала. По случая е образувано досъдебно производство, като към настоящия момент са били извършени оглед на местопроизшествие, иззети са веществени доказателства, разпитани са свидетели, като е била назначена и съдебномедицинска експертиза.

Съпруг преряза гърлото на модел на “Плейбой” и се самоуби

Живко З. е бил задържан от органите на МВР за срок от 24 часа, а след привличането му в качеството на обвиняем днес по отношение на него е било постановено и задържането му за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура-Хасково да внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия Живко З. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.