Стела не може да издържи на напрежението

Къде се крие спасението, когато бягството е единственият изход? Това ще научат приятелите от "София - Ден и Нощ” и то по трудния начин в следващите епизоди на риалити сериала тази седмица от вторник до петък в 22.00 ч. по NOVA.

Момичетата в апартамента на Галя още не са преживели шока от появата на новата си съквартирантка. Новодошлата бивша съпруга на Бранко твърди, че има право да ползва половината от жилището на Галя и съзнателно лази по нервите на момичетата. Целта й е да ги принуди да се изнесат, за да остане мястото само за нея. Дори и прямата Стела не успява да излезе на глава с Ивана. Женската война избухва с пълна сила, а последствията са непредсказуеми. Провокирайки Зара, Стела и Галя поотделно, бившата съпруга на Бранко се опитва да ги скара, за да излезе победител от напрегнатата ситуация. Критичното положение съвсем ескалира и Стела взима крайно решение. Какво е то и как ще се отрази на приятелството й с Галя и Зара?

В критично положение се озовава и Кети, която разбира горчивата истина за смъртта на майка си.  Драматичните подробности около фаталната катастрофа съкрушават напълно иначе силното момиче. Кети осъзнава, че целият й живот е бил изграден върху пясъчни кули, а тя самата е живяла в лъжа. Болката напълно я обърква и тя не иска да вижда нито баща си, нито Боби, който също е замесен в катастрофата. Напълно изгубена, Кети се решава на бягство. Ще успее ли да избяга или ще се върне обратно в опит да превъзмогне негативните чувства?

Същият въпрос стои между Сашо и неговата любима. Призрак от миналото е причината той да изпадне в дълбока депресия. Положението бързо се влошава и това все повече притеснява Диляна. Отчаянието на Сашо съвсем замъглява мислите му и той губи усещането за онова, което му е най-важно в живота. Дали Диляна ще остане до него или той ще я прогони с поведението и съмненията си?

Гледайте “София - Ден и Нощ" – тази седмица от вторник до петък в 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук