След него е 92-годишната кралица

Принц Хари, който ще се ожени за годеницата си Меган Маркъл в събота, е най-харесваният представител на британското кралско семейство по света, заедно с баба си кралица Елизабет II, съобщиха БТА и Ройтерс.

СНИМКИ НА ПРИНЦА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ВИЖТЕ ТУК

В допитването на компанията за маркетингови изследвания Ипсос МОРИ са участвали 20 793 души под 65-годишна възраст от 28 държави. То показва, че представителите на британското кралско семейство общо са приемани добре, със средно 35% одобрение от анкетираните, при 11% неодобрение.

Половината от респондентите обаче или нямат мнение, или са безразлични. Безразличието проличава от интереса към сватбата на принц Хари и Меган Маркъл в събота. Всеки четвърти от запитаните се интересува от новините за предстоящата церемония, но 67% не се интересуват от нея.

Проучването показва, че 33-годишния Хари и 92-годишната кралица са най-харесваните представители на кралското семейство. Принц Хари е най-харесван от британците. Двамата са следвани от принца Уилям и съпругата му Кейт. 

Бащата на Хари и наследник на трона, принц Чарлз, се ползва с най-малко одобрение.
Изследването сочи още, че 29% от запитаните се отнасят положително към Меган Маркъл, 10% не я одобряват, а 60% нямат мнение. 

"Международната репутация на кралското семейство е подсилена от популярността на кралицата и на представители на по-младите поколения, което му дава стабилна основа за в бъдеще", каза Гидиън Скинър от фирмата за маркетингови изследвания. 

Музикантите на сватбата на Хари и Меган: Госпъл хор и челист тийнейджър

Меган Маркъл с първата официална проява с кралица Елизабет Втора (СНИМКИ)

Меган Маркъл е по-популярна от Кейт Мидълтън

Принц Хари и Меган Маркъл станаха герои на комикс (ВИДЕО)

Уилям, Кейт, Хари и Меган за първи път заедно на официално събитие (ВИДЕО+СНИМКИ)

Подариха на Хари и Меган любовна лъжица (ВИДЕО+СНИМКИ)

ЕЗИКЪТ НА ТЯЛОТО: Какво "говори" поведението на Хари и Меган за връзката им?(ГАЛЕРИЯ)

Годежните снимки на Принц Хари и Меган Маркъл

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.