Гледайте семейна комедия “Игра на чувства” от 12.30 ч. и премиерната романтична драма “Слънчева любов“ от 14.15 ч. днес по NOVA

Романтични преживявания и забавни ситуации очакват зрителите с филмите в неделния следобед по NOVA. Звездата от сериала “Сладки малки лъжкини” Тамин Сърсок и популярния актьор от сериала “Д-р Зоуи Харт” Травис ван Уинкъл ще станат детегледачи по принуда в семейната комедия “Игра на чувства” днес от 12.30 ч. по NOVA. Сърсок и Уинкъл ще влязат в ролята на Маги и Алекс, които се срещат в колежа, след като ги запознават техните най-добри приятели Итън и Елена. Години по-късно техните общи приятели са женени с деца и отчаяни в желанието си за романтично бягство от действителността. За да успеят да реализират намеренията си, те се нуждаят от детегледачка за няколко дни и изборът им пада върху Маги, която от години има отговорна работа в голяма компания, за разлика от привидно безотговорния Алекс. Работата на Маги обаче е твърде ангажираща. Ето защо двамата родители решават все пак да поделят временните грижи за децата между Алекс и Маги. Първоначалното сътрудничество на детегледачите обаче бързо се превръща в бурно съперничество. Въпреки това възможността да предадат на децата някои житейски уроци сближава бившата двойка повече от всякога.

Кино маратонът продължава от 14.15 ч. със звездата от “Тя е върхът” Рейчъл Лей Кук, която се сблъсква с предизвикателствата на живота в премиерната романтична драма “Слънчева любов“. Рейчъл влиза в ролята на овдовяла майка от предградията й се налага да се върне в училище, тя се сблъсква с един различен свят на технологии. И макар животът да изглежда много по-дигитален, любовта трябва да остане реална.

Не пропускайте развръзката в семейната комедия “Игра на чувства” от 12.30 ч. и премиерната за българския телевизионен ефир романтична драма “Слънчева любов“ от 14.15 ч. днес по NOVA.