Четири от най-големите холивудски звезди са героините в новия филм “Книга за възрастни” вече в кината благодарение на “Лента”

Ново предложение в родните киносалони за порасналата публика е комедията “Книга за възрастни”. Филмът, който се разпространява благодарение на “Лента”, част от Нова Броудкастинг Груп, събира на едно място Джейн Фонда, Кандис Бъргън, Даян Кийтън и Мери Стийнбърджън, а Анди Гарсия, Крейг Нелсън и Дан Джонсън са мъжките им половинки.

“Книга за възрастни” ни пренася в ежедневието на четири страхотни приятелки, които разнообразяват срещите си с читателски клуб. Всеки месец една от тях предлага нова книга, с която да поддържат умовете си в добра форма и Вивиан (Джейн Фонда) им връчва първата част от поредицата “50 нюанса сиво”, което подклажда най-разнообразни емоции в групата.

Всички те са успешни в своята професия, но не толкова в любовта. Героините на Бъргън, Фонда, Кийтън и Стийнбърджън са съответно разведена, неомъжена, вдовица и нещастно омъжена. Книгата повлиява различно на всяка от тях, но вдъхва така необходимата им свежест и забавление, което води до серия от забавни ситуации. Срещите със стари познати се превръщат в ново вълнуващо изживяване, а семейният живот най-сетне намира как да бъде разнообразен.

Макар филмът да е комедия и да носи искрен смях през цялото време, в него са засегнати и далеч по-сериозни теми. Те касаят поколението над 50 години, като загубата на близки, пенсионирането, порасналите деца, но и срещите с нови хора. В крайна сметка става ясно, че насладата от живота и забавлението с непознати не се влияят от възрастта. Те са въпрос на избор.

”Лента” е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространението в България. Сред топ филмовите предложения на ”Лента” за 2017 г. е хитовата българска продукция "Бензин", която отчете рекордни боксофис резултати, нареждайки се на първо място сред най-гледаните български филми от седем години насам и на второ място за всички времена. Други от успешните български продукции са "Привличане", "Воевода",  вдъхновен от разказ на класика Николай Хайтов, както и "Вездесъщият", и "Дъвка за балончета". Към хитовите ленти прибавяме и "La La Land" с Ема Стоун и Раян Гослинг. Подробна информация за заглавията, разпространявани от Лента, можете да намерите на уебсайта на компанията.