Гледайте "Любов с променлива облачност" от 12.30 ч. и "Завръщане към любовта" от 14.15 ч. днес по NOVA

Звездата от сериала "Теория за Големия взрив” Кати Леклерк ще открие буреносната страна на интимните отношения с популярния актьор от сериала "Специално разузнаване" Майкъл Рейди в романтична комедия "Любов с променлива облачност" днес от 12.30 ч. по NOVA.

Леклерк влиза в ролята на метеороложката Деб, която прекарва повечето време в преследване на докторска титла в областта на метеорологията. Вятърът на промяната обаче навлиза и в нейния живот, когато един красив директор на телевизионни новини (Майкъл Рейди) я наема, за да съобщава прогнозата за времето в ефир. Новата перспективна работа я поглъща все повече за сметка на академичните ѝ ангажименти. Нещата се усложняват още повече, когато между нея и красивия ѝ шеф Куентин започват да прехвърчат искри. Деб трябва да направи своя избор по кой път ще поеме…

Веднага след това зрителите ще могат да се насладят на романтичния филм "Завръщане към любовта" от 14.15 ч. по NOVA. Aктрисата Кортни Форд, станала известна с роли в хитови сериали като "Декстър" и "Отмъщението", влиза в ролята на вдовицата Ерика, която се за завръща в родното си градче години след смъртта на съпруга си. Тя го прави, за да може да присъства на сватбата на сестра си. Там обаче тя ще срещне емоция, за която е смятала, че отдавна е отминала.

Не пропускайте развръзката в романтична комедия "Любов с променлива облачност" от 12.30 ч. и "Завръщане към любовта" днес от  14.15 ч. по NOVA.