Пакетът е подходящ за всеки, който избягва обвързването с договор

В сезона на хората с независим дух - лятото, VIVACOM предлага свободата да сърфираш без обвързване. Стартовият предплатен пакет за мобилен интернет  “Easy Traffic” предоставя 20 000 MB, валидни 30 дни от момента на активация.

„Easy Traffic” е подходящ за всеки, който избягва обвързването с договор, но има нужда от мобилен интернет на своето смарт устройство. В летните дни, изпълнени с емоции и забавления, нуждата от мигновено споделяне може да бъде удовлетворена лесно и на достъпна цена спрямо включените мобилни данни от 20 000 BM.

Цената на стартовия „Easy Traffic” е едва 20 лв. с ДДС. Всяко следващо презареждане носи бонус с допълнителни мегабайти за нови 20 дни.  

Картата с предплатен мобилен интернет използва мрежата на VIVACOM с най-добро 4G покритие на населението  и освобождава от досадата да следиш трафика си.

С новия предплатен пакет споделянето на снимки и видео в социалните мрежи, слушането на музика онлайн и гледането на клипове през смартфона и таблета е точно толкова, колкото ти се иска.

*Платена публикация​