Гледайте комедията "Въздушният Бъд: Златната купа" от 13.00 ч. и романтиката “Безсъници в Сиатъл“ от 14.50 ч.

Невероятни приключения и романтични преживявания, много забавни моменти и неочаквани обрати очакват зрителите с филмите следобед по NOVA. От 13.00 ч. най-известният четирикрак домашен любимец на децата през 90-те години на 20 век превзема ефира в комедията "Въздушният Бъд: Златната купа". В тази част на популярната кино поредица симпатичният ретрийвър ще има съвсем ново поле за спортна изява. Този път Бъди ще завладее футболното игрище, но с таланта си ще привлече вниманието на хора от цирка, които смятат, че това невероятно куче може да бъде тяхната нова звезда.

Кино маратонът продължава от 14.50 ч. с холивудските звезди Том Ханкс и Мег Райън в номинираната за две награди “Оскар” романтична класика “Безсъници в Сиатъл”. Том Ханкс влиза в ролята на Сам, който е овдовял наскоро и търси нова романтична връзка. Синът му Джона също си търси нова майка, затова когато Джона разказва за баща си по националното радио, стотици жени решават да му пишат. Една от тях е Ани (Мег Райън), която е сгодена за Уолтър, но той е малко странен. Ани полага големи усилия да се срещне със Сам.

Не пропускайте развръзката в комедията "Въздушният Бъд: Златната купа" от 13.00 ч. и романтиката “Безсъници в Сиатъл“ от 14.50 ч. по NOVA.