Не пропускайте "Дългът зове” от 12.30 ч. и премиерата "Любов под звездите" днес от 14.15 ч. по NOVA

Забавни истории за втория шанс очакват зрителите във филмите в неделния следобед по NOVA. От 12.30 ч. звездата от сериалите “Осем прости правила” и “Викторично” Даниела Моне и популярният холивудски актьор Кели Блац ще се сблъскат с кариерни проблеми, които ще доведат до неочакван край в романтичната комедия "Дългът зове". Режисьор на лентата е отличения с “Еми” Брадфорд Мей. 

Даниела Моне и Кели Блац се въплъщават в младоженците Ели и Мартин, които са пред крах на кариерите си. Ели не успява да получи място в полицейското управление, за което мечтае, а пък Мартин е безработен учител. Финансовите проблеми ги принуждават да се преместят да живеят при родителите на Ели и тя решава да постъпи като доброволец в местната полиция с надеждата след време да я назначат. Междувременно на Мартин му предлагат работа в друг град. Нещата обаче се объркват, когато са заловени от банда престъпници и хвърлени в багажника на колата им… Ще успеят ли двамата да се справят с трудната ситуация? 

В 14.15 ч. пък чаровната актриса Ашли Нюброу ще влезе в ролята на веселата по душа студентка Бека в премиерния романтичен филм "Любов под звездите". Тя ще се сприятели със срамежливото момиченце Емили, което наскоро е загубило майка си. С всеки изминал ден двете прекарват повече време и Бека успява да помогне на Емили да преодолее мъката, а Емили от своя страна успява да научи Бека как да приема житейските предизвикателства. Когато студентката и бащата на малкото момиченце – Нейт обаче се влюбват, те трябва да намерят баланса в отношенията си и да посрещнат заедно новите отговорности в живота си.

Не пропускайте развръзките в "Дългът зове" от  12.30 ч. и премиерната романтична комедия "Любов под звездите" днес от 14.15 ч. по NOVA.