Гледайте семейния филм "Въздушният Бъд: Бейзболна лига" от 12.50 ч. и екшън-комедията "Ченгето от Бевърли Хилс" от 14.50 ч.

Приключения и екшън очаква зрителите със следобедните филми по NOVA тази събота. В 12.50 ч. семейната лента "Въздушния Бъд: Безйболна лига" ще отведе всички на ново и стоплящо душата премеждие на атлетичното куче Бъди, който ще покаже на всички, че е истински бейзболист от висока класа.

Малките кученца на Бъд пък ще започнат мистериозно да изчезват от новите им домове и сега всичко ще бъде в лапите на кучето, което трябва да спре отвличанията и да намери малките си преди да е станало твърде късно. Ще успее ли Бъди да спаси останалите кученца? 

В 14.50 ч. пък Еди Мърфи ще следи за реда в екшън-комедията "Ченгето от Бевърли Хилс" по NOVA. Атмосферата в Бевърли Хилс е нажежена и отраканото детройтско ченге - Аксел Фоли (в ролята Мърфи), което преследва убиеца на най-добрия си приятел в Бевърли Хилс. Аксел бързо разбира, че необузданият му маниер не се вписва в полицейското управление на Бевърли Хилс – двама полицаи оттам са натоварени с мисията да следят нещата да не излязат от контрол.

Не пропускайте развръзката в семейния филм "Въздушният Бъд: Бейзболна лига" от 12.50 ч. и екшън-комедията "Ченгето от Бевърли Хилс" от 14.50 ч.