Гледайте "За добро или лошо" в 12.30 ч. и "Отново на първа среща" в 14.15 ч.

Лиса Велхел и Антонио Купо ще докажат, че противоположностите се привличат в романтичната комедия "За добро или лошо" днес от 12.30 ч. NOVA. Лентата на Марита Грабиак разказва за двама души, които имат различно отношение към връзките и брака.

След скорошната загуба на своя съпруг, Уенди се опитва да си стъпи на краката и се отдава на семейния бизнес, свързан с организиране на сватбени тържества. Точно когато всичко започва да върви добре, чаровникът Марко отваря в съседство правна кантора, специализирана в бракоразводни дела, което влияе зле на сватбената агенция. Уенди обаче е готова на всичко, за да запази вярата на хората в светостта на брака и любовта.

Ще успее ли Уенди да убеди Марко, че бракът като институция има бъдеще?

От 14.15 ч. актриса станала известна от сериала "Още по-пълна къща" Кандис Камерън Бър ще се опита да възроди романтиката в брака в премиерната за българския ефир романтична комедия "Отново на първа среща". Кандис влиза в ролята на Джени, която по всичко личи, че със съпруга си Иън са идеалното семейство – женени са от 15 години, имат две прекрасни деца и процъфтяващи кариери. Тъй като Джени работи в агенция за запознанства, тя започва да анализира връзката им и осъзнава, че отношенията им са далеч от идеалните. За да спаси брака им, тя решава да организира няколко срещи за себе си и съпруга си. Всичко върви гладко до момента, в който Джени не разкрива дълго пазена от Иън тайна. 

Не пропускайте развръзките в "За добро или лошо" в 12.30 ч. и "Отново на първа среща" днес от 14.15 ч. по NOVA.