Не пропускайте комедиите "Мразя "Свети Валентин" от 12.50 ч. и "Ченгето от Бевърли Хилс 3" от 14.50 ч.

Кино следобед изпълнен с усмивки ще зарадва зрителите в събота по NOVA. В 12.50 ч. предстои една класическа любовна история във филма "Мразя "Свети Валентин". Актьорите партниращи си в хитовия филм "Моята голяма луда гръцка сватба" Ния Вардалос и Джон Корбет ще се влюбят и в тази романтична комедия.

Тя влиза в ролята на цветарка от Манхантън, която строго се придържа към определени правила, що се отнася до мъжете, той пък е привлекателен нов ресторантьoр в града. Лайтмотивът на правилата е, че има право само на пет срещи с всеки мъж в живота си. Когато случайно среща Грег, тя преоткрива любовта и трябва да наруши правилото, но дали ще го направи?  

От 14.50 ч. пък актьорът Еди Мърфи отново ще се превърне в забавното ченге Аксел Фоли. Той ще стане свидетел на престрелка в сервиз за крадени коли една вечер в Детройт, където е убит и шефа му - инспектор Дъглас Тод. С последен дъх Тод заклева Аксел да намери човека, който го е застрелял. Дали Аксел ще успее да осъществи предсмъртното желание на своя колега полицай?

Не пропускайте развръзката в комедиите "Мразя "Свети Валентин" от 12.50 ч. и "Ченгето от Бевърли Хилс 3" от 14.50 ч. по NOVA.