Гледайте комедията “Браво, момчето ми” от 12.50 ч. и в екшън-фантастиката "Мъже в черно II" от 15.10 ч. тази събота

Приключения с извънземни и забавни истории за приятелството, семейните взаимоотношения и любовта очакват зрителите с филмите в съботния следобед по NOVA. От 12.50 ч. холивудските звезди Адам Сандлър и Анди Самбърг ще променят представата за баща и син в комедията “Браво, момчето ми”. Адам Сандлър отдавна е доказал, че се интересува от отношенията между родители и деца, както и от темата за порастването в комедията “Баща мечта”, но сега обединява сили с режисьора Шон Андерс, за да разкажат заедно една почти сюрреалистична история. Сандлър влиза в ролята на тинейджъра Дони Бергер, който среща в гимназията момичето на своите мечти. Единственият проблем е, че тя е негова учителка, която обаче няма нищо против да му разкаже за птичките и пчеличките. Когато всеотдайната преподавателка е изпратена зад решетките, тя оставя Дони напълно неподготвен да отглежда сам плода на тяхната любов - Тод. 30 години по-късно Тод (Анди Самбърг) гради успешна кариера на Уол Стрийт. Той е излетял от семейното гнездо при първия удобен случай и не е виждал баща си от години. Но когато се оказва, че Дони дължи десетки хиляди долара на данъчните, единственият изход, според него, е да се свърже със сина си, за да намери парите. Той се появява в навечерието сватбата на Тод с Джейми и превръща тържествения уикенд в катастрофа.

Кино следобедът тази събота продължава в 15.10 ч. с ново предизвикателство за Уил Смит и Томи Лий Джоунс в продължението на хитовата фантастика "Мъже в черно II". Изминали са четири години, откакто агентите преследвачи на същества от чужди светове са предотвратили междугалактическа катастрофа с непредсказуеми последствия. Кей вече се е завърнал към комфорта на цивилния живот, докато Джей продължава да работи за "Мъже в Черно". Докато разследва привидно рутинно престъпление, Джей разкрива зъл план, ръководен от Серлеена - отвратително килотианско чудовище, което се маскира като секси модел на бельо. Това е напрегната надпревара с времето, през която Джей се нуждае от помощта на Кей, който е единственият жив човек, способен да спаси галактиката. Проблемът е, че Кей няма никакъв спомен за времето, прекарано в агенцията. Дали той ще се върне отново в агенцията преди Земята да бъде разрушена напълно?

Не пропускайте развръзките в комедията “Браво, момчето ми” от 12.50 ч. и в екшън-фантастиката "Мъже в черно II" от 15.10 ч. тази събота по NOVA.