Гледайте романтичната комедия ”Сродна душа” от 12.30 ч. и "Рожденият ден на добрата вещица” от 14.15 ч.

Игри на съдбата и магия, много смях и романтика очакват зрителите с филмите в неделния следобед по NOVA. От 12.30 ч. холивудската актриса Лариса Олейник търси своята половинка в романтичния филм ”Сродна душа”. Историята е дело на сценаристката на ”Малки сладки лъжкини” Кристина Колисимо, която привлича звездата от ”10 неща, които мразя в теб”, впечатлена от играта ѝ в сериала. Лариса Олейник  влиза в ролята на Катерина, която работи като адвокат по бракоразводни дела. Ненадейно тя научава, че съдбата й е отредила да прекара живота си с мъж на име Майкъл. Катерина се впуска в издирване на своята предполагаема половинка. Но дали точно Майкъл е нейната сродна душа? Любовта не винаги идва лесно, а понякога е просто пред очите ни. Дали Катерина ще открие своята половинка?  

Кино следобедът продължава в 14.15 ч. с холивудската актриса Катрин Бел, която се завръща в ролята си на Кейси Найтингейл, за да спаси любовта със своите свръхестествени способности във филма "Рожденият ден на добрата вещица”. Лентата е част от успешната поредица филми за добрата вещица, която спечели милиони телевизионни фенове по целия свят. Животът на Кейси Найтингейл определено е изпълнен с редица магични събития. Поредните такива са свързани с история за една дама, живяла преди много години в къщата на семейството на Кейси, която безумно прилича на самата нея и дори двете споделят една рождена дата. В същото време Дрю, новодошъл млад мъж в града им, обвинява Кейси за раздялата с бившата си годеница. Близките на Кейси започват да се тревожат за нейната безопасност, но тя решава да подходи с хумор и откровеност, за да разреши неприятната ситуация и да помогне на Дрю да се ожени за любовта на живота си.

Не пропускайте развръзките в романтичната комедия ”Сродна душа” от 12.30 ч. и "Рожденият ден на добрата вещица” от 14.15 ч. днес по NOVA.