Гледайте “Напълно щастлива” в събота и “Куп обещания и малко лъжи“ в неделя от 9.30 ч. по NOVA

Истории за любов и изпитания очакват зрителите с филмите по романтичните романи на световноизвестната писателка Розамунде Пилхер в събота и неделя от 9.00 ч. по NOVA.

Романтичната комедия “Напълно щастлива” в събота от 9.00 ч. по NOVA ще разкрие как стереотипите  понякога ни пречат да открием истинската любов. Лентата разказва за Бети, която е страстен пекар и вярва, че ако свали няколко килограма, мечтаният принц непременно ще се появи на хоризонта. Чаровен непознат действително се появява като гръм от ясно небе, но много скоро Бети разбира, че той е измамник, а истинската любов е по-близо, отколкото е очаквала.

В неделя отново от 9.00 ч. романтиката “Куп обещания и малко лъжи“ ще покаже какво става когато любовта и политиката се сблъскат.  Аби и Грег са разведени, но в момента са опоненти в предизборна кампания за важен политически пост, а освен това съвсем скоро се очаква родителите им да се оженят. Ще успеят ли да овладеят цялата тази ситуация или всичко ще се превърне в истински хаос?

Не пропускайте романтичните филми “Напълно щастлива” в събота и “Куп обещания и малко лъжи“ в неделя от 9.00 ч. по NOVA.