Гледайте премиерната романтична комедия “Това се случи на Свети Валентин“ от 13.00 ч. и класиката “Дънди Крокодила” от 15.00 ч.

Забавни уроци по романтика, приключения с крокодили, много смях и добро настроение очакват зрителите с филмите в съботния следобед по NOVA. От 13.00 ч. звездата от поредицата “Тийн вълк” Холи Уеб ще научи по трудния начин, че да бъдеш лъжите в любовта са  опасни в премиерната за българския ефир романтична комедия “Това се случи на Свети Валентин“. Холи влиза в ролята на Али - таблоиден репортер в търсене на следващата си голяма сензация. Тя измисля история за любовна връзка между поп звездите Кейлъб и Карсън, но не след дълго тя самата започва да се влюбва в Кейлъб. Притисната от шефа си и от своите лични терзания, Али ще трябва да направи избор между кариерата и любовта.

Кино маратонът продължава с необичайна любовна история и завладяващи приключения в класиката “Дънди Крокодила” от 15.00 ч. по NOVA. Майкъл Джей „Крокодила” Дънди е ловец на крокодили, който живее в австралийската пустош и организира сафарита. След като оцелява след нападение на крокодили, нюйоркската журналистка Сю идва да интервюира ловеца на крокодили. Майкъл спасява Сю от крокодили и Сю го кани на гости в Ню Йорк, тъй като той никога не е бил в град. Именно там Майк установява, че е влюбен в Сю.

Не пропускайте развръзките в премиерната романтична комедия “Това се случи на Свети Валентин“ от 13.00 ч. и класиката “Дънди Крокодила” от 15.00 ч. по NOVA.