Гледайте романтичните ленти "В очакване на Купидон" от 12.30 ч. и “Чудесата на добрата вещица” от 14.15 ч. в неделя по NOVA

Приказни приключения, романтика и добро настроение ще предложат на зрителите филмовите заглавия в неделния следобед по NOVA. Кино маратонът започва в 12.30 ч., когато звездата от сериала "Дневниците на вампира" Ариел Кебъл ще помогне на популярния актьор от поредицата "Дните на нашия живот" Адам Мейфилд да открие любовта в романтичната драма "В очакване на Купидон".

Адам Мейфилд влиза в ролята на Том Кембъл, който напуска родния си град и се присъединява към армията, след като детската му любов Челси разбива сърцето му. Години по-късно той се връща в града заради влошеното здраве на баба си. Оказва се, че Том е отговорен за собствеността на баба си, а именно гордостта на града – хотел "Купидон", който помага на гостите, отседнали там, да открият любовта. Бившата приятелка на Том обаче иска да превърне мястото в търговски център. Том е настроен скептично към този символ на любовта, но може би с помощта на Нанси (Ариел Кебъл), която е нова в града, той ще реши да се бори за него.

Романтиката в ефира на NOVA продължава в 14.15 ч. със семейния филм “Чудесата на добрата вещица”, в който звездата Катрин Бел отново влиза в ролята на магьосницата Кейси Найтингейл, за да организира сватбата на доведения си син Брандън, докато се опитва да разкрие тъмната тайна, пазена от помощницата ѝ Одри.

Не пропускайте развръзките романтичната драма "В очакване на Купидон" от 12.30 ч. и семейния филм “Чудесата на добрата вещица” от 14.15 ч. в неделя по NOVA.