Не пропускайте специалните летни издания на щедрото предаване всяка събота от 19.30 ч. по NOVA

“Чувствам се много щастлива. След печалбата всичко е съвсем друго“, каза Билназ Бекир, която спечели 500 000 лева от билет “Златните пирамиди 5“. Рая Пакова се срещна с нея в предаването на 4 август по NOVA, за да разбере за какво харчи чудесната печалба, с която я споходи късметът.

Веднага щом е получила парите Билназ е купила жилище на сина си в град София. Част от сумата е похарчила и за ремонт на дома си. “Вече съм по-уверена и по-спокойна“, сподели щастливката. Билназ планира да направи още една инвестиция в недвижимо имущество. Предчувства, че отново ще отиде в студиото на Национална лотария.

Рая посети и Ася Пехливанова, която спечели 250 000 лева от билет “Кеш Кръстословици 3“. Ася сподели, че e много добре, а след печалбата ѝ се случват много положителни неща. С парите щастливката си е купила кола и прави цялостен ремонт на дома си.

Захари Бахаров гостува на късметлийката Елка Димитрова, която също забогатя с 250 000 лева от “Кеш Кръстословици 3“. “След печалба от Националната лотария се живее щастливо“, каза тя. Елка е използвала част от парите за погасяване на кредитите на своите деца. Започнала е и ремонт на дома си. През август Елка планира почивка на българското Черноморие, а през октомври ще изненада мъжа си с екскурзия в Дубай.  

Национална лотария провери как се чувства Росица Караиванова, която си спечели нов автомобил от играта “На крачка от късмета“. “Участието ми в предаването беше много положително. Емоцията е голяма“, каза щастливката. Росица е продала колата, а левовата равностойност, е вложила в сбъдването на своя мечта – да довърши къщата си.

Късметлийката Анка Трайкова, която си спечели 23 000 лева от играта „Сейфове“, е помогнала на децата си. “Усещането в студиото е невероятно. Това е един друг свят, до който не се бях докосвала и ми беше безкрайно интересно“, каза тя за преживяването в шоуто.

Турнето на късмета премина и през Тодор Тодоров, който спечели 40 000 лева и 5-дневна почивка за двама в Лондон. “Страховете и притесненията отлетяха и аз се чувствам щастлив със семейството ми“, каза той. На 5-дневната почивка в Лондон се е насладил със съпругата си.

Не пропускайте специалните летни издания на щедрото предаване всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.