Темите и гостите в сутрешния блок в сряда от 7.00 ч. по NOVA

Сутрешният блок “Здравей, България“ на 15 август предаваме  на живо от мястото на трагедията в италианския град Генуа, където се срути и взе десетки жертви. Водещите Аделина Радева и Виктор Николаев ще потърсят отговор на въпроса “Кой е отговорен за срива на Търговския регистър  и ще се справи ли държавата с чиновническия тормоз над гражданите?”. Говори вицепремиерът Томислав Дончев и още от акцентите в предаването:

В капана на фалшивите новини. Жертвите този път са актрисата Теодора Духовникова и гимнастичката Цветелина Найденова. Коментар на Ива Екимова и Венци Мицов.

Нови лични карти ще пазят данните ни срещу злоупотреби – как ще изглеждат документите и каква информация ще съдържат. Разговор с  зам.- министъра на вътрешните работи Красимир Ципов.

Кмет на белоградчишко село направи чучело на полицай, за да бори престъпността. Ще има ли ефект нововъведението?

Граждани срещу незаконен кучкарник. Защо жителите на  столичния кв. “Драгалевци” потърсиха властите за помощ?

Включваме се на живо от троянския манастир. На Успение Богородично светата обител отбелязва своя празник.

Без обувки по света. Българин с два световни рекорда по босо бягане се готви да подобри трети. Още –в “Здравей, България”.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България"  в сряда, 15 август, от 7.00 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.