Гледайте “Предадени чувства” в събота и “Лекарят на сърцата“ в неделя от 9.00 ч. по NOVA

Съществува ли идеална любов? Отговор на този въпрос търсят филмите по романтичните романи на световноизвестната писателка Розамунде Пилхер в събота и неделя от 9.00 ч. по NOVA.

Романтичната драма “Предадени чувства” в събота от 9.00 ч. по NOVA разказва историята на Оскар и съпругата му Ела, които са щастливо женени от 25 години. Дъщеря им Лекси обаче не е имала техния късмет и се налага сама да се грижи за детето си. Тя мечтае да срещне любов като тази на родителите си, но не осъзнава, че техният живот също е изпълнен с премеждия и идеални отношения не съществуват…

Пред емоционални дилеми ще се изправят и героите в романтиката “Лекарят на сърцата“ в неделя отново от 9.00 ч. по NOVA. Филмът разказва за Нийл и Хелен, които се срещат отново след години и въпреки че тя е сгодена, а той женен, между тях започват да прехвърчат искри. Дали след поредица от премеждия двамата все пак ще дадат втори шанс на любовта и ще послушат сърцето си?

Не пропускайте развръзките в романтичните филми “Предадени чувства” в събота и “Лекарят на сърцата“ в неделя от 9.00 ч. по NOVA.