Мила Кунис и Кейт МакКинън са забавният звезден дует в заглавието

Най-забавната комедия за сезона – “Бивш под прикритие”,  вече е във всички киносалони в страната. Филмът, който се разпространява от "Лента", част от Нова Броудкастинг Груп, събира някои от най-популярните холивудски звезди – Мила Кунис, Кейт МакКинън, Сам Хюгън, Джъстин Теру и Джилиан Андерсън.

“Бивш под прикритие” ни пренася в Лос Анджелис и ни среща с Одри и Морган, които са най-добри приятелки от много години, но характерите им не могат да са по-различни. Мила Кунис е меланхоличната Одри, която отново празнува рождения си ден сама. Енергичната и леко откачена Морган е забавната й приятелка, която се оказва единственият човек, на който ще може да се довери – за усмивката и живота си.

След като разбира, че бившият й е агент на ЦРУ, Одри се отправя на европейско приключение, за да достави пратка, завещана й от него. Разбира се, Морган ще я придружи за подкрепа и така двете ще се окажат в окото на международен скандал с много престрелки и преследване из някои от най-красивите градове – Прага, Париж, Будапеща, Амстердам и много други мегаполиси.

Въоръжени само с умовете си, двете момичета ще оцеляват сред търсещи ги шпиони и двулични агенти, но същевременно няма да загубят и капка от хумора си. Разказан динамично от режисьорката и сценарист Сузана Фогел, филмът лесно ни прави съпричастни с героите и забавните им диалози. След няколко събития, от които успяват да се измъкнат, момичетата започват все повече да харесват новия си живот на шпиони и натрупват умения. Все по-уверената употреба на оръжия, задълбочаващото се добро настроение на Морган и подкрепата от чаровния британски агент Себастиан в крайна сметка ще ги накара да кандидатстват за постоянна работа в Разузнаването.

Филмът е комбинация от най-добрите съвременни комедии със закачливи реплики и автентичен хумор от образа на Кейт МакКинън, и добре заснет екшън в стил Бонд. В крайна сметка няма нищо, с което две добри приятелки да не успеят да се справят.

"Лента" е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространението в България. Сред топ филмовите предложения на "Лента" за 2017 г. е хитовата българска продукция “Бензин“, която отчете рекордни боксофис резултати, нареждайки се на първо място сред най-гледаните български филми от седем години насам и на второ място за всички времена. Други от успешните български продукции са “Привличане”, “Воевода“,  вдъхновен от разказ на класика Николай Хайтов, както и “Вездесъщият“, и “Дъвка за балончета“. Към хитовите ленти прибавяме и “La La Land” с Ема Стоун и Раян Гослинг. Подробна информация за заглавията, разпространявани от “Лента”, можете да намерите на уебсайта на компанията.