Очаквайте обявяването на носителите на големите награди във “Великият понеделник” на Facebook страницата на KINO NOVA - www.facebook.com/kinonova/

Хю Джакман и гладиаторите на бъдещето в екшън-фантастика "Жива стомана" поставят финала на шестото издание на "Великият понеделник" тази вечер от 21.00 ч. по KINO NOVA. Лентата спечели зрителския вот в осмата седмица на кампанията. Номинираният за "Оскар" филм на режисьора Шон Леви представя невероятна картина на бойните спортове в бъдещето с визуалните си спец ефекти. Специално за заснемането му са създадени 18 робота, всички с размери между 2.5 и 3 метра. Те са истински машини, както във филма, така и в действителността, но се управляват от хора по време на борбите на ринга.

Сюжетът в "Жива стомана” е базиран на фантастичния разказ "Стомана” на Ричард  Матисън и се развива в близкото бъдеще, когато боксът се превръща във високотехнологично занимание. Хю Джакман е в ролята на Чарли Кентън - изтощен боец, загубил шансовете си за титла, след като на ринга се появява - като негов опонент, стоманен робот, който е висок 3 метра и тежи 907 килограма. Чарли е принуден да се оттегли от бокса, за да обедини сили със своя странен син в осъществяване на своя план. Целта му е да конструира, построи и тренира перфектният робот за високотехнологичния свят на бокса.

Шестото издание на най-демократичната телевизионна кампания "Великият понеделник", потвърди своя статут на институция сред българските киномани.Тази година всичко бе 6 – затова и филмовите предложения всяка седмица бяха 6, а не 5, както досега. Големите награди също ще са 6 – всички, които са гласували всяка седмица в продължение на "Великият понеделник", имат шанс да спечелят специален, брандиран и персонализиран режисьорски стол.

Очаквайте обявяването на носителите на големите награди във “Великият понеделник” на Facebook страницата на KINO NOVA.

KINO NOVA благодари на всички, които взеха участие в шестия сезон на “Великият понеделник”.

"Великият понеделник" дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".