Той призова тази парламентарна сесия да бъде по-ползотворна и резултатна от предишната

"Нито един парламентарен ден няма стойност, ако през него не сме направили нещо конкретно, за да подобрим живота на хората. "Воля" ще продължи да бъде различната парламентарна група, защото изминалите месеци от началото на 44 Народно събрание ясно показаха на хората кой кой е в българската политика". Това заяви от парламентарната трибуна лидерът на „Воля“ и зам.-председател на парламента Веселин Марешки, цитиран от БГНЕС.

Той прочете декларация от името на парламентарната група на партията в началото на новия парламентарен сезон.

„Виждаме в изявите на някои лидери, че изведнъж се загрижиха за народа и пак отвориха торбите с фалшиви обещания. Надяват се хората да забравят какви са ги вършили цяла година и искат да се покажат целите в бяло и отново да заблуждават избирателите си. Този номер надали отново ще мине“, подчерта Марешки.

Той призова тази парламентарна сесия да бъде много по-ползотворна и резултатна от предишната, което според него може да се постигне с повече прагматизъм в решенията и по-малко празни приказки. 

„От доста време има две Българии. Едната се е барикадирала зад дебелите стени на висшите държавни институции и гледа на всяка цена да се задържи по-дълго там, да подсигури роднините си с обществени поръчки, да назначи протежета на ключови позиции и да се чуди къде по света да си харчи комисионните. От другата страна са хората, които едвам свързват двата края“, допълни още лидерът на "Воля".

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.