Гледайте “Стюарт Литъл 2” от 13.00 ч. и “Кралят на Скорпионите 3: Изкуплението” от 14.40 ч. днес по NOVA

Забавни приключения и невероятни изпитания за герои с големи сърца очакват зрителите с филмите в съботния следобед по NOVA. В 13.00 ч. най-известната и чаровна мишка се впуска в спасителна операция с много смешни преживявания в комедията “Стюарт Литъл 2”. Лентата отново събира на екран Хю Лори и Джина Дейвис в ролите на господин и госпожа Литъл, които са осиновители на малкия Литъл под режисурата на Роб Минкоф, създал и първата част на комедийната поредица. Сюжетът черпи вдъхновение от романа на Елуин Уайт.  “Стюарт Литъл 2” е история за порастването и промените, които го придружават. Майката на  Стюарт живее като дете в семейството Литъл. Малкия мишок ходи на училище с брат си Джордж и заедно играят на детски футбол. Но Стюарт иска да открие истинското си място в света. Родителите му са погълнати от новото си бебе - сестричката му Марта, а брат му Джордж има нови приятели. Стюарт се чувства самотен, докато един ден не спасява канарчето Маргало от ноктите на хищен ястреб и птичето заживява със семейството. Един ден обаче Маргало изчезва и Стюарт с помощта на Сноубел тръгват из града да я търсят, докато Джордж ги прикрива…

Кино маратонът продължава 14.40 ч., когато щафетата поема в изпитанията поема легендарният владетел Матеяс в приключенския екшън “Кралят на Скорпионите 3: Изкуплението”. След като триумфално завзе властта в първия касов хит “Кралят на скорпионите”, той изгубва кралството си, а неговата кралицата е покосена от чума. Сега Матеяс се подвизава като наемен убиец и трябва да се изправи срещу нов зъл тиранин и неговите призрачни воини, за да се възкачи отново на престола и да възстанови старата слава.

Не пропускайте развръзките в комедията “Стюарт Литъл 2” от 13.00 ч. и приключенския екшън “Кралят на Скорпионите 3: Изкуплението” от 14.40 ч. днес по NOVA.