Гледайте романтичната комедия "Повярвай в любовта" от 12.30 ч. и семейния филм "Новата бавачка" от 14.10 ч.

Холивудските звезди Сам Пейдж и Сара Рафърти ще докажат, че противоположностите се привличат в романтичната комедия "Повярвай в любовта" днес от 12.30 ч. по NOVA.

Сара Рафърти  влиза в ролята на консултанта по взаимоотношения на двойки Ейвъри, която води анонимна рубрика в местния вестник. Но когато един от съветите й е взет присърце от една от нейните читателки, това има тежки последствия за Брендън - красив ветеринар, чиято приятелка скъсва с него. Наранен от развръзката, Брендън започва да води война с анонимния консултант, превръщайки се в анонимен онлайн враг на Ейвъри. Двамата обаче се срещат случайно и се влюбват, без да предполагат кои са всъщност...

Кино маратонът продължава със семейната комедията "Новата бавачка". От 14.10 ч. популярната актриса Ашли Уилямс се превъплъщава в  Попи Съмърол, която е наета за Хелоуин като гувернантка от Райън Лоусън – чаровен вдовец работохолик. Следват поредица от забавни приключения, чрез които вечната оптимистка Попи ще се опита да научи Райън и двете му малки деца какво е важното в живота - безусловна любов, семейство и радост от малките неща.

Не пропускайте развръзката в романтичната комедия "Повярвай в любовта" днес от 12.30 ч. и семейния филм "Новата бавачка" от 14.10 ч. по NOVA.