На 19 октомври от 18:30 ч. един срещу друг се изправят отборите на Хебър и Монтана

Тази седмица стартира волейболната Суперлига при мъжете, а най-интересните срещи ще бъдат излъчвани директно в ефира на спортните канали на DIEMA XTRA и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA (с абонамент или като отделни събития). В ефира на DIEMA SPORT 2 зрителите ще могат да гледат и обзорното предаване "Златният гейм", посветено на шампионата.

Първият интригуващ двубой от Суперлигата е на 19 октомври, петък. Сребърният медалист от шампионата и турнира за Купата на България от последния сезон Монтана ще търси победата над сериозно подсиления Хебър в зала "Васил Левски" в Пазарджик. Мачът е от 18:30 ч. и ще бъде излъчен на живо в ефира на DIEMA SPORT 2. По същия канал на 22 октомври откриващият кръг ще бъде завършен с двубой между новака Дунав и Левски, а началният час отново е 18:30. На 26 октомври пък зрителите ще могат да проследят развръзката в сблъсъка между Добруджа и финалиста от плейофната серия ЦСКА.

Актуални новини, експертни коментари и обзор за срещите от волейболната Суперлига предлага на зрителите предаването "Златният гейм", посветено на българския волейбол. Спортните фенове могат да го гледат всеки вторник в 20:00 ч. в DIEMA SPORT 2.

Не пропускайте старта на Суперлигата на живо в спортните канали на DIEMA XTRA, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.