Гледайте романтичната комедия “Кулинарно състезание” от 12.30 ч. и премиерната романтика “Принцът от мечтите“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA

Романтичен кино следобед с много забавни моменти и житейски поуки очаква зрителите с филмите в неделя по NOVA. Неповторимата съставка за сладостта на живота ще покаже романтичната комедия “Кулинарно състезание” от 12.30 ч. В центъра на сюжета са сладкарите Марко и Грейс, които са пълни противоположности по характер. Общото помежду им обаче е усетът към сладостта, благодарение на което се славят като виртуозни творци на най-добрите десерти. Двамата сладкари решават да обединят силите си, за да спечелят кулинарно състезание. Конкуренцията обаче изостря фактът, че сред претендентите за първото място е кулинарен съперник на Марко и бивш годеник на Грейс. Те ще трябва да отстояват не само високия професионализъм, но и горещите си чувства един към друг.  

Кино маратонът продължава в 14.15 ч. със звездата от хитовия сериал на Алън Соркин “Нюзрум” Меган Парк и популярният актьор от поредиците “Антураж” и “Деграси: Следвашо поколение” Джонатан Келц в премиерната за българския ефир романтика “Принцът от мечтите“. Меган Парк влиза в ролята на Сузана, която с удоволствие приема помощта на красивия непознат Нейт, докато работи в магазина на родителите си в малкия град Джорджия. Когато искрите на любовта между двамата започват да се разпалват, ненадейно в пресата се появява тяхна обща снимка. Сузана е шокирана от последиците, които има този кадър. Нейт спешно е извикан от майка си да се завърне у дома за…коронацията му като крал на Камбрия.

Не пропускайте развръзките в романтичната комедия “Кулинарно състезание” от 12.30 ч. и премиерната романтика “Принцът от мечтите“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA.