Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

В последния епизод на “НеСемейни войни“ видяхме комедиантите от отбора на “Ала-Бала“, превъплътени в ромските образи на Марин, Есмералда, Исма и Тошко, подкрепяни в допълнение от чаровната Александра Богданска, вече Петканова.

Срещу тях излезе отборът на Кукуви в състав Гергана, Врайчето, Елина, Шеки и Мими, които помним като най-незабравимите и емоционални жени, участвали по-рано в предаването в други отбори.

След размяна на рундове,победител стана отборът на момичетата Кукуви, като резултатът бе 377:153 точки в тяхна полза. В “Бързи пари“ Кукуви събраха 222 точки и спечелиха 5000 лева от предаването.

Тази вечер в играта се включва нов несемеен отбор, воден от известния комедиен актьор Ники Станоев. Той и неговите “ангели“ Яна, Цвети, Надя и Рая, ще премерят сили с два сборни отбора, преди да стигнат до звездната битка с отбора на “Ала-Бала”.

Сборният отбор на "ХХХ-иксови" ще се опита да надвие "Ангелите на Ники". Дали ще успеят и какво ще се случи – гледайте “НеСемейни войни“ тази вечер от 18.00 ч. по NOVA.