Гледайте лентата по действителни събития от 21.00 ч. в ефира на филмовия канал

Една история за смелостта и саможертвата очаква зрителите в премиерната екшън драма “Без изход: Срещу пламъците“ тази вечер от 21.00 ч. по KINO NOVA. Филмът на Джоузеф Козински е вдъхновен от истински събития в Гранитната планина Хочотс, довели до смъртта на 19 огнеборци, а актьорският състав включва Джош Бролин, Майлс Телър, Тейлър Кич, Джеф Бриджис, Джеймс Бадж Дейл и Дженифър Конъли.

Лентата,  част от кампанията “Премиера в петък по KINO NOVA”, е героичен разказ за екип от местни пожарникари, които - чрез надежда, решителност и жертва - стават един от най-елитните и надеждни противопожарни екипи в региона. Пожарникарите изграждат уникално братство, чиято задача е да се бори със съдбоносния огън, за да опази живота на хората, домовете им и всичко, на което държат…

Новите хитови филмови заглавия имат запазено място за своя дебют в българския ефир с “Премиера в петък по KINO NOVA”. По този начин почитателите на седмото изкуство имат възможност да се насладят на някои от най-интересните и популярни ленти във всички жанрове, създадени през последните години.

Не пропускайте развръзката в премиерната екшън драма “Без изход: Срещу пламъците“ тази вечер от 21.00 ч. по KINO NOVA.