Гледайте романтичната комедия “Покана за приятелство” от 12.30 ч. и драмата "Посади любов" от 14.15 ч.

Изпълнен с  романтика и забавни моменти следобед очаква зрителите с филмите в неделния ден по NOVA. От 12.30 ч. звездата от сериалите “Пътеводна светлина” и “Касъл” Ерин Краков и популярният актьор от хитовата поредица “Чък” Райън Макпартлин ще попаднат в капана на неподозираните последствия на интернет запознанството в романтичната комедия “Покана за приятелство”. Ерин Краков влиза в ролята на безнадеждно романтичната Саманта, която смята, че най-после е срещнала мъжа на  мечтите си – известния фотограф  Хий Медсън (Райън Макпартлин). Двамата се запознават онлайн и дълго поддържат комуникация чрез писма и чат, докато един ден нейният интернет обожател я кани на арт шоу в родния си град. Когато пристига, Саманта разбира, че всъщност поканата е отправена от сина на фотографа с надеждата най-после да открие съпруга за своя баща. Дали историята на  Саманта и Хийт ще има щастлив край?

С превратностите на живота ще се сблъска и звездата от сериала “Падащи небеса” Джеси Шрам в романтичната драма "Посади любов" днес  от 14.15 ч. по NOVA. Джеси влиза в ролята на Дженифър Стоун – млада дама, която е напълно съсипана, когато открива, че семейството й е фалирало. В опит да възстанови изгубеното щастие, тя се премества от приказния Бевърли Хилс в малка провинциална ферма, в която отглеждат тикви. Появата й там обаче не е посрещната положително от чаровния управител Брет и неговия екип. Те правят всичко възможно, за да я накарат да си тръгне. Изненадващо обаче Джен намира стара рецепта за козметичен крем с тиква. Откритието й помага не само на фермата да се възроди, но и Брет да я погледне с очите на любовта.

Не  пропускайте развръзките в романтичната комедия “Покана за приятелство” от 12.30 ч. и драмата "Посади любов" от 14.15 ч. днес по NOVA.