Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

В последния епизод на "НеСемейни войни" един срещу друг се изправиха звездният отбор на "Ангелите на Ники" и култовият отбор ХХХ-иксови. Името на втория отбор напълно обяснява какви отговори са давали в предишните си игри, участниците събрани в него.

Така срещу известните комедианти Ники Станоев и неговите "ангели" Яна, Цвети, Надя и Рая излязоха изявили се участници от играли семейства, които се прославиха с любопитните си отговори и многото Х-ове, които получаваха.

В отбора на ХХХ-иксови блестят имената на Митко Бомбата и Кокорко от семейство Бомбови, Джокера от Шишаркови, Сашо от Тачеви и Руси от Патронкови. Срещата бе доста оспорвана, като "Ангелите на Ники" спечелиха първия и четвъртия рунд, а ХХХ-иксови втория и третия. Така всичко се реши в последния пети рунд, който комедиантите спечелиха и се наложиха над "хиксовия" отбор.

В "Бързи пари" "Ангелите на Ники" не успяха да съберат 200 точки и спечелиха 1000 лв. от това предаване.

Тази вечер уникалните несемейни войни продължават с двубоя между "Ангелите на Ники" и изцяло по женски селектирания отбор на Дърдоркови. Дали отново Ники Станоев и компания ще победят? Дали Дърдоркови ще успеят да ги надиграят и кой всъщност е в сборния отбор на Дърдоркови, предстои да разберем.

Кой ще победи и кой ще дърдори повече, след като в студиото ще има цели 9 жени общо от двата отбора? – гледайте "Семейни войни", тази вечер от 18.00 ч. по NOVA.