Бързи и забавни! Това са Уийли и неговите приятели

Ново анимационно предложение излиза по кината в България този петък, 2 ноември. “Уийли” ни пренася в одушевен свят на автомобили, които ще станат любимци на всички малчугани. Филмът, който се разпространява от “Лента”, част от Нова Броудкастинг Груп, ще бъде озвучен на български и в 3D.

В един свят, в който автомобилите наподобяват хората, то и отношенията помежду им са също толкова сложни. Уийли е обещаващ състезател, който допуска грешка, и причинява ужасна катастрофа на пистата. Макар вината да не е негова, му се налага да продължи живота си като таксиметрова кола, а най-засегнато е егото му. Въпреки това нещата вървят добре, докато не среща Белла – супермодел от горните ешелони на обществото. Тя си има гадже, но полека започва да харесва веселия характер на Уийли.

Връзката на Белла не е единствения проблем пред него. Той ще трябва да се изправи и срещу могъщ глобален синдикат, предвождан от огромния ТИР Кайзер, който я отвлича. Поръчението разбира се идва от приятеля й Бен. Уийли ще получи помощ от всичките си приятели, за да успее да я спаси и да спечели любовта й.

Филмът се разпространява в 3D формат и е с продължителност 90 минути. Озвучен е на български от любими родни актьори.

“Лента” е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространението в България. Подробна информация за заглавията, разпространявани от “Лента”, можете да намерите на уебсайта на компанията.