Всички писма ще участват в конкурса на „Български пощи” за най-оригинално писмо

В един от пощенските клонове в Пловдив  досега са подадени над 300 писма с желания. По традиция, кампанията за най-красиво писмо и тази година се радва на големия интерес на децата и техните родители. Кореспонденцията, адресирана до Дядо Коледа, става все по-активна с наближаването на 25 декември. Диана Ранчева, която е част от логистичния процес на „Български пощи” в Пловдив твърди, че желанията на децата за подаръци са изключително разнообразни. Сред атрактивните желания са бременни кукли, изследователски микроскопи и разбира се, последен модел мобилни телефони.

ПИСМА ДО ДЯДО КОЛЕДА: Какви подаръци искат децата? (ВИДЕО)

“Например Стела от Пловдив споделя с Дядо Коледа, че е помагала на майка си цяла година и не си е ръфала ноктите. И поради тази причина трябва да получи изредените от нея подаръци”, обясни тя.

Всички писма до Дядо Коледа, изпратени до момента, участват в конкурса на „Български пощи” за най-оригинално писмо. „От тях ще бъдат оценени от комисия на ниво регионално управление на „Български пощи”. Ние съответно ще ги предоставим на Дядо Коледа, за да избере най-доброто и интересно от тях”, обясни Диана Ранчева.

Какво си пожелават децата от Дядо Коледа? (ВИДЕО)

Всички деца могат да очакват отговор на своето писмо от самия Дядо Коледа с пожелание за Новата 2019 година. 

Репортер: Илиян Велков

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.