Тя вече започна

За удобство на всички клиенти, които предвиждат да пътуват с влак през почивните дни около Националния празник – 3-и март, от днес (18-и февруари) БДЖ въвежда предварителна продажба на билети за всички бързи влакове.

Обичайният срок за предварителната продажба на билети е 5 дни, но националният железопътен превозвач има практиката да удължава този срок, в случаите когато предстоят по-дълги празнични периоди. По този начин БДЖ дава възможност на своите клиенти да планират предварително своите пътувания, както и своевременно да закупят билет и резервация за седящо място за предпочитания от тях влак.

Следим всички влакове у нас в реално време

Предварителната продажба на билети и резервации за седящи места, която железопътният превозвач стартира, ще се извършва във всички железопътни гари и бюра в страната от 18-и февруари 2019 г. до 5-и март 2019 г., съобщават от БДЖ.

Клиентите на БДЖ могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете от служителите на билетните каси и гишетата „Информация” в железопътните гари, както и на националния информационен телефон 0700 10 200.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.