Маги Ангелова разказа в "На кафе"

 "Хората трябва да бъдат смели. Дали ще намерят половинката си в риалити формат, дали ще я намерят в работата, или когато отидат на среща, въпросът е да не се затворят и откажат", сподели психологът Маги Ангелова пред "На кафе".

Социалният телевизионен експеримент "Женени от пръв поглед" стартира тази вечер по NOVA

Според нея обществото все по-малко робува на приетите социални норми за дете и брак до определена възраст. В динамичното съвремие борбеността за израстване прави човек по-нетолерантен и недоверчив към връзките му с другите.

Три двойки влизат в новия сезон на "Женени от пръв поглед" на 26 февруари

Двойките от втория сезон на "Женени от пръв поглед" ще имат нелеката задача да напаснат различията си, да опознаят напълно непознатия човек срещу себе си, защото "щастието е като парфюм, с който първо трябва да напръскаш себе си,а след това да избереш с кого да споделиш аромата.", разказа още психологът.

Дали обаче и при трите двойки ще се осъществи най-важният етап - влюбването, гледайте във втория сезон на "Женени от пръв поглед", тази вечер от 22.00 ч. по NOVA .

Актуални новини за “Женени от пръв поглед” ще откриете на уебсайта  на NOVA и на официалната страница на предаването във Facebook.