Вече имате същото място, каквото имате и на лаптопа, само че в телефона си

Вече имате същото място, каквото имате и на лаптопа, само че в телефона си.

Смартфонът с най-голямата до момента вътрешна памет от колосалните 1ТВ е вече на разположение за най-нетърпеливите си почитатели. Разбира се, става въпрос за най-новата звезда на Samsung небосклона - Galaxy S10+ Performance edition.

Устройството задава недостижими до сега стандарти със своята 24-часова интелигентна батерия и възможност за съхранение на голям обем данни, както при мобилен компютър.

S10+ е телефон за хората, които търсят мощно устройство с премиум характеристики, иновативен дисплей и камера и възможност за едновременна работа по различни задачи. Освен уникален хардуер Galaxy S10+ Performance edition е и първият в света смартфон, чийто гръб е изработен от керамика с изключителна издръжливост и устойчивост срещу надраскване. Смартфонът идва в красив отличителен дизайн, издържан в класическо черно.

Това е най-добрият екран на Samsung до сега - с динамичен Инфинити-О sAMOLED дисплей, сертифициран за HDR10+, който гарантира динамично картографиране, ярко цифрово съдържание за невероятно реален цвят и контраст във всяка сцена - дори при тъмните. Ярката дневна светлина пък вече не е проблем за светлите екрани – цветовете с Galaxy S10+ са искрящи дори и при силно слънце.

Galaxy S10+ Performance edition дава невероятните 1 TB пространство за вътрешно съхранение – вече имате същото място, каквото на лаптопа си, само че в смартфон. Има и допълнителна възможност за добавяне на 512GB microSD карта, която увеличава мястото за съхранение до 1.5TB. Това се равнява на 768 филма, които можете да гледате по време на дълги международни полети или по време на ваканция.

Galaxy S10+ Performance edition идва с по-мощен процесор и 12 GB RAM памет, които осигуряват светкавично бърза реакция. Времето за старт на най-често използваните приложения е доста съкратено и дори когато излъчвате на живо или играете игра с тежка графика, новият Galaxy S10+ работи безпроблемно.

Устройството подарява и непознати досега звукови изживявания благодарение на своя подобрен звук с Dolby Atmos и стерео говорителите от AKG. Аудиото вече е триизмерно, с поразителна яснота, богата симетрия и по-силен звук.

Едно от най-големите подобрения е в батерията – вече не е необходимо да намалявате употребата на телефона си, за да разполагате с повече батерия, защото интелигентната производителност не позволява на телефона да захранва приложения, от които нямате нужда.

Безжичното PowerShare споделяне пък дава възможността да споделяте без притеснения. Просто поставяте устройството върху телефона си – без никакви кабели! Може да го използвате, за да заредите телефона на приятел или да заредите слушалките си в движение. Бързото безжично зареждане 2.0 връща към живот телефона още по-бързо, а зарядното Duo Pad и турбо охлаждащия вентилатор гарантират, че телефонът няма да прегрее.

Сред останалите предимства на новия смартфон е тройната мултикамера, със 123-градусово поле на видимост подобно на човешкото око - перфектна за впечатляващи пейзажни снимки, големи панорами и дори способна да побере цялото семейство в една снимка.

Биометричната идентификация осигурява бърз и лесен персонализиран достъп до устройството, а сигурността е подобрена благодарение на Ultrasonic сензор за пръстови отпечатъци, вграден в диплея. Можете освен това да изберете и лицево разпознаване, ПИН код, схема или парола.

Благодарение на своя хибриден SIM S10+ предоставя гъвкавостта на две SIM карти в едно устройство, а в случай, че не ползвате втора карта, на нейно място можете да поставите microSD в размер до 512GB.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.