Председателят на парламентарната група на ГЕРБ разменил два от имотите си за един от 300 квадрата

Цветан Цветанов с нов апартамент след размяна на два от имотите си. Председателят на парламентарната група на ГЕРБ си купил жилище от 300 квадрата в луксозен столичен комплекс, според публикация на „Свободна Европа”. Цветанов доплатил за сделката 100 000 лева.

В новото жилище имало и ВИП асансьор, който водел семейството директно от паркинга до апартамента. Жилището е купено миналата година. Според „Свободна Европа" - на цена, в пъти по-ниска от пазарната. Цветанов обясни, че няма от какво да се притеснява и всичко ще опише в годишната си данъчна декларация.

„Разликата е, че два апартамента съм заменил за един. Добавил съм и съм платил 100 000 лева, които са с кредит и от спестявания, и всичко това е документирано в нотариалния акт, който е подписан 2018-та година, защото ми омръзна да се обясняван за 6 апартамента и за какви ли не щуротии. Сега имаме само два апартамента – този, в който живеем, а другият е с право на владеене на родителят на съпругата ми. Няма нищо, от което да се притеснявам, и всичко, което съм извършил, е съгласно българското законодателство”, заяви Цветанов.  

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.