Във вторник Любомир Аяров намушка съпругата си Камелия с нож

Ексклузивни кадри от мястото на убийството на 37-годишната жена, която беше намушкана с нож в шията в Ботевград. Във видеото от охранителна камера се вижда как извършителят на престъплението - съпруг на жертвата, потегля с личния си автомобил, а жената остава легнала на тротоара, на метри от шивашкото ателие, в което работела. Скандалът между жената и мъжа обаче най-вероятно е започнал, още докато тя е била на работа.

Намериха мъртъв мъжа, убил жена си в Ботевград

Във вторник 42-годишният Любомир Аяров нападна съпругата си Камелия. Предполага се, че тя е починала от кръвозагуба. По информация на NOVA мъжът я убил, след като разбрал, че му е изневерила. Тя имала дългогодишна връзка с друг мъж. 

В нощта срещу сряда полицията намери мъртъв 42-годишния мъж в семейното им жилище. От прокуратурата заявиха, че той се е самоубил с ловно оръжие, което притежавал законно.

Людмил и Камелия се оженили през 2005 г. Имат две деца - момиче на 14 години и момче на 9. От 2015 г. насам няма подавани сигнали за домашно насилие в семейството. Преди години Людмил имал криминална регистрация за хулиганство. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 
  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес