Гледайте Джоди Фостър в завладяващия премиерен трилър тази неделя от 21.50 ч.

Страхотна визуализация, вълнуващ сценарий и ненадмината актьорска игра са само част от суперлативите на кинокритиката, които превръщат трилъра„Хотел Артемида“ в заглавие, което определено не бива да пропускате. Зрителите ще могат да се насладят на телевизионната премиера на хитовия филм в българския ефир тази неделя от 21.50 ч. по NOVA.

Актьорският състав в лентата, с която Дрю Пиърс прави своя режисьорски дебют, е повече от звезден. В главните роли влизат носителката на две награди „Оскар“ Джоди Фостър, носителят на награда „Eми“ Стърлинг Браун, актрисата с френско-алжирски произход София Бутела и актьорът познат от филмите за „Джурасик Парк“ Джеф Голдблум.

Филмът разказва историята на тайна болница, лекуваща престъпници, позиционирана в хотел на име „Артемида“. Години наред хотелът е стопанисван от медицинската сестра Джийн Томас (Джоди Фостър), която лекува издирваните от закона. Вътре обаче се спазват строги правила – не се допускат оръжия и ченгета, а убиването на други гости на хотела е строго забранено. Една нощ тук пристига легендарният подземен бос Ниагара (Джеф Голдблум), който се нуждае от незабавно лечение след опит за покушение. Появата му създава напрежение между останалите „пациенти“ и Сестрата трябва да вземе решение, от което зависи бъдещето на болницата и на всички в нея.

Не пропускайте прeмиерния трилър „Хотел Артемис“ в неделя от 21.50 ч по NOVA.