Гледайте екшън комедията с участието на Джаки Чан тази неделя от 20.00 ч.

Джеки Чан за пореден път ще демонстрира завидни бойни умения и техники в премиерната за българския ефир екшън комедия „КунгФу Йога“ тази неделя от 20.00 ч. по NOVA. Филмът е дело на китайския режисьор Станлий Тонг, а продуцент е самият Джеки Чан. Лентата съвсем заслужено заема челните позиции в класациите на най-харесваните комедийни филми през 2017 г. в Китай, а актьорската игра е поверена на известни китайски и индийски актьори, сред които Ариф Рахман, Лей Занг и Диша Патани.

В „КунгФу Йога“ Джак (Джеки Чан), известен професор по археология в музея на теракотените воини в Сиан, заедно с красивата професор Ашмита (Диша Патани), тръгват по следите на изгубеното съкровище на древното индийско царство Магадха.  В тибетска ледена пещера те откриват останки от кралската армия, изчезнали заедно със съкровището, но попадат под обсадата на Рандал (Сону Суд), потомък на лидер от революционната армия.

Ще успеят ли да се освободят и да се сдобият с ключа за скритото съкровище, ще научите само ако гледате премиерната екшън комедия „Кунг Фу Йога“ в неделя от 20.00 ч по NOVA.