В ефира на „Здравей, България” той коментира отношенията си Николай Ненчев

„С Николай Ненчев сме приятели от 20 години. Правил съм и сватбата му. Има леко преувеличение. Аз не съм PR на Ненчев. Той има свой PR екип. Съветвал съм го за някакви нещо, но това е било приятелски”. Така PR експертът Евгени Минчев коментира слуховете, че е поканен за пиар на Ненчев. Той допълни, че Ненчев е един образован и сериозен човек, който не може да си позволи дори неправилно подбрана вратовръзка, но го съветва да се усмихва повече.

„Правя политически пиар от 25 години. Не мога да кажа имена. Българският политик има желание да се направи на по-беден от избирателите си. Това не е хубаво. Избирателят има нужда от това да види един пример, който да последва", смята Минчев. 

Николай Ненчев: Искам да бъда кандидат за евродепутат на всички българи

Минчев коментира и скандала с евтините апартаменти на депутатите. „Не намирам тези хора за виновни, във връзка с апартаментите, които са получили. Напълно нормално е човек да се пазари за това, което иска. Едно нещо някъде струва 1000 евро., а на друго 500 евро. Съгласен съм обаче, че трябва да се потърси от къде някой има такива средства, за да си купи този апартамент”, смята Евгени Минчев.

Минчев направи коментар и по случая с издирваната Ружа Игнатова. Тя е обвинена в пране на пари и правене на пирамида. „Ние сме много близки приятели с Ружа. За мен моралът изисква човек да демонстрира приятелството си тогава, когато е необходимо. Всички се обърнаха срещу нея. Всички я изоставиха. Не мога да знам какво Ружа прави извън моите събития. С мен е била абсолютно коректна. Показвала е уважение към мен. Бил съм водещ на много нейни събития”, каза още Минчев.

Цялото интервю гледайте във видеото

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.