Гледайте „Игра на чувства” от 12.30 ч., „Да поговорим за любовта” от 14.15 ч. и криминалната драма „Мистерии от малкото градче: Натопен за убийство“ от 16.00 ч.

Романтични преживявания, забавни ситуации и криминални мистерии очакват зрителите с филмите в неделния следобед по NOVA. Звездата от сериала „Сладки малки лъжкини” Тамин Сърсок и популярния актьор от сериала „Д-р Зоуи Харт” Травис ван Уинкъл ще станат детегледачи по принуда в семейната комедия „Игра на чувства” от 12.30 ч. по NOVA. Сърсок и Уинкъл ще влязат в ролята на Маги и Алекс, които се срещат в колежа, след като ги запознават техните най-добри приятели Итън и Елена. Години по-късно техните общи приятели са женени с деца и отчаяни в желанието си за романтично бягство от действителността. За да успеят да реализират намеренията си, те се нуждаят от детегледачка за няколко дни и изборът им пада върху Маги, която от години има отговорна работа в голяма компания, за разлика от привидно безотговорния Алекс. Работата на Маги обаче е твърде ангажираща. Ето защо двамата родители решават все пак да поделят временните грижи за децата между Алекс и Маги. Първоначалното сътрудничество на детегледачите обаче бързо се превръща в бурно съперничество. Въпреки това възможността да предадат на децата някои житейски уроци сближава бившата двойка повече от всякога.

Кино маратонът продължава от 14.15 ч. със звездата от сериала „Клуб „Веселие” Хедър Морис, която ще разбере, че няма универсално приложими съвети как да направим връзката си перфектна в романтичната комедия „Да поговорим за любовта”. Режисьор на лентата е Рон Оливър, известен с работата си по „Новите приключения на семейство Адамс”, който чрез филма е решен да изследва феномена на семейните терапевти. Хедър Морис влиза в ролята на експерта по връзки Ариел Куксън – водеща на радио шоу, в което дава съвети на слушателите си на базата на своя личен опит. Когато приятелят й Джонатан къса с нея в нощта преди предаването й, тя е ужасена, че трябва да съобщи това на своите слушатели. Най-добрият й приятел (Джонатан Бенет) идва да й окаже подкрепа по време на предаването и всички остават с впечатление, че той е Джонатан. Шоуто има голям успех и двамата влизат в ролята на истинска двойка. В крайна сметка обаче Ариел трябва да събере кураж и да бъде честна, както със слушателите си, така и със самата себе си.

След това в 16.00 ч. филмовата щафета поема номинираната за „Грами” певица и актриса Джуъл Килчър в компанията на канадската звезда Колин Фъргюсън, за да се впусне в заплетено криминално разследване в криминалето „Мистерии от малкото градче: Натопен за убийство“. В лентата по бестселъра на Кейт Каралайл, Джуъл Килчър влиза в ролята на Шанън Хюс - собственик на строителна фирма и експерт в реставрацията на къщи във викториански стил. По време на поредната реновация тя се превръща в истински детектив относно разплитането на неразгадани до този момент мистерии, свързани с имението, в което работи. В разследването ѝ помага журналистът Мак Съливън  (Колин Фъргюсън), който също е и неин клиент, а наяве ще излязат много тайни, касаещи близки на семейството на Шанън...

Не пропускайте развръзките в комедиите „Игра на чувства” от 12.30 ч., „Да поговорим за любовта” от 14.15 ч. и криминалната драма „Мистерии от малкото градче: Натопен за убийство“ от 16.00 ч. тази неделя по NOVA.