„Не мога да прикрия това, което ме дразни“

„Когато гледам предаването винаги казвам това, което си мисля. Наблюдавайки как се представят участниците в шоуто, не мога да крия това, което ме дразни. Когато се представят както трябва, ги поздравявам. Кривнат ли обаче, започвам да ги мачкам, защото в крайна сметка не сме се събрали, за да заблуждаваме хората, а да ги забавляваме и да им представим най-доброто“, разказва Фънки пред Маги Сидерова в предаването на „На кафе“.

„Аз и вкъщи съм толкова директен. Човек трябва да проявява толерантност, но много премерено и в подходящия момент“, допълва той.

Стефан Илчев: Доволен съм от образите, които ми се падат в „Като две капки вода”

„Адски ми липсва времето, когато свирех метъл музика. Така ми се металясва, така ми се цепи метъл, че просто откачам – не крие голямата си страст Фънки – В прекрасни отношения съм с много хора в музикалните среди. За мен животът на човек преминава в компанията на неговите приятели, а не толкова в тази на семейството.“

В гримьорната на „Като две капки водa“. Кой преобразява звездите?

Какво още разказа Димитър Ковачев-Фънки за ролята си на „лошото ченге“ в шоуто за преобразявания и какво мисли за хората, които спират да следват мечтите си, гледайте във видеото от „На кафе”.

Не пропускайте „Като две капки вода“ в тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването , официалния Instagram  и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на „Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY