Гледайте фентъзи филма с участието на Бенедикт Къмбърбач на 7 април от 20.00 ч.

Звездата от сериала „Шерлок” Бенедикт Къмбърбач се превъплъщава в ролята на магьосник в премиерата на фентъзи филма „Д-р Стейндж” на 7 април, неделя, от 20.00 по NOVA. “Д-р Стрейндж” е поредният хит от Марвел, режисиран от Скот Дериксън, а сценарият е дело отново на Скот Дериксън и Си Робърт Каргил. Филмът е с една номинация за „Оскар“ и е 14-ият поред в киновселената на Марвел.

Животът на неврохирурга д-р Стивън Стрейндж се променя след ужасяваща автомобилна катастрофа, в резултат от която той не може да използва ръцете си. Той търси изцеление и надежда на необичайно място - мистериозен анлав на име Камар-Тадж. Стивън бързо разбира, че това не е просто център за лечение, но също и фронтовата линия на битката срещу невидими зли сили, които искат да унищожат нашата реалност. Скоро Стрейндж - въоръжен с новопридобити магически сили - трябва да избере дали да се завърне към охолния си живот или да загърби всичко, за да защитава света като най-могъщия жив магьосник.

В звездния актьорски състав участват също носителят на пет награди „Златен глобус” Чуетел Еджиофор, канадската актриса Рейчъл Макадамс и носителката на „Оскар” Тилда Суинтън.

Гледайте премиерата на фентъзи филма „Д-р Стрейндж” на 7 април, неделя, от 20.00 ч. по NOVA.