Гледайте комедията „МВП: Маймунски Върхови Постижения“ от 13.00 ч. и премиерната лента „Нощта на майките“ от 14.50 ч.

Забавни моменти и невероятни обрати, много смях и приключения очакват зрителите с филмовата програма в съботния следобед по NOVA. От 13.00 ч. комедията „МВП: Маймунски Върхови Постижения“ ще разкаже за едно шимпанзе - хокеист, което помага на две деца да намерят кураж и да станат шампиони. Тази щура и стопляща сърцето лента е дело на създателите на хитовата филмова поредица „Въздушният Бъд” и поставя началото на серия от продукции за маймуната Джак. Когато Джак - шимпанзе, говорещо с езика на жестовете, е продаден на изследователска лаборатория, той успява да избяга на свобода и попада в мразовит град на север. С помощта на двама тийнейджъри, талантът на Джак в пързалянето с кънки скоро го превръща в тайното оръжие на местния отбор по хокей.

Кино маратонът продължава със звездата от сериала „Анатомията на Грейс” Сара Дрю и носителката на „Еми” Патриша Хийтън, които също ще станат жертви на номера, но от страна на своите деца в премиерната за българския ефир комедия „Нощта на майките“ от 14.50 ч. по NOVA. В тази семейна комедия на братя Ървинг няколко майки решават да си устроят спокойна вечер навън. Единственото, което Алисън и останалите дами от компанията искат, е кротка вечер в ресторант, с добра храна и задушевен разговор – така нужната им от толкова време вечер по женски. За целта обаче трябва да оставят децата на съпрузите си за няколко часа. Какво толкова би могло да се обърка?

Не пропускайте развръзките в  комедията „МВП: Маймунски Върхови Постижения“ от  13.00 ч. и премиерната лента  „Нощта на майките“ от 14.50 ч. днес по NOVA.