Гледайте „Сестрите на младоженеца“ от 12.30 ч., романтичната драма „Любов от пръв поглед” от 14.10 ч. и „Мистерии от малкото градче: Конкретни доказателства“ от 16.00 ч.

Забавни моменти, романтични преживявания и криминални мистерии очакват зрителите с филмите в неделния следобед по NOVA. От 12.30 ч. звездата от сериала „Дневниците на вампира” Малез Джоу ще докаже, че любовта се крие на неподозирани места в семейната комедия „Сестрите на младоженеца“. В лентата на носителя на „Еми” Брадфърд Мей тя влиза в ролята на Сара, която се занимава със свой  кетъринг бизнес, но докато готви, вдига наистина много шум. В същото време Джейсън се подготвя за сватбата на брат си и има нужда наистина от спокойна атмосфера. Заражда се конфликт, който обаче ще прерасне неочаквано в нещо друго.

Кино маратонът продължава в 14.10 ч. с романтичната драма „Любов от пръв поглед”, в която звездата от култовата екшън поредица „Огън в кръвта” и сериала „Безсрамници” Ейми Смарт ще преживее най-голямото любовно приключение в живота си. Ейми влиза в ролята на младо момиче, което е зарязано от гаджето си под предлог, че той търси по-авантюристична жена. Внезапно, напът към вкъщи, между нея и непознат мъж прехвърчат любовни искри и това се оказва само началото на истинско приключение, след като той забравя телефона си. Докато тя се опитва да намери въпросния непознат, за да му върне телефона, се впуска в невероятно пътуване до самата себе си.

След това в 16.00 ч. филмовата щафета поема номинираната за „Грами” певица и актриса Джуъл Килчър в компанията на канадската звезда Колин Фъргюсън, за да се впусне в заплетено криминално разследване в „Мистерии от малкото градче: Конкретни доказателства“. В лентата по бестселъра на Кейт Каралайл, Джуъл Килчър влиза в ролята на Шанън Хюс - собственик на строителна фирма и експерт в реставрацията на къщи във викториански стил. По време на поредната реновация тя се превръща в истински детектив относно разплитането на неразгадани до този момент мистерии с помощта на журналиста Мак Съливън  (Колин Фъргюсън). При ремонт на къщата до фара в Лайтхаус Коув са открити костите на момиче, изчезнало преди петнадесет години. Явно случаят ще трябва да бъде отворен отново и разследването по него да започне отначало…

Не пропускайте развръзките в семейната комедия „Сестрите на младоженеца“ от 12.30 ч.,  романтичната драма  „Любов от пръв поглед” от 14.10 ч. и „Мистерии от малкото градче: Конкретни доказателства“ от 16.00 ч. днес по NOVA.