Гледайте комедията „МВП: Маймунски Върховни Постижения” от 12.50 ч. и романтичната комедия „Хвани и пусни” от 14.40 ч. тази събота по NOVA

Истории за новото начало с много забавни моменти и обрати очакват зрителите с филмите в съботния следобед по NOVA. От 12.50 ч. умното шимпанзе Джак открива своето ново спортно призвание във втория филм от комедийната поредица „МВП-Маймунски Вертикални Постижения”. Обвинен несправедливо, Джак е изхвърлен от отбора по хокей и не му остава нищо друго освен да поеме по своя път. Съдбата му отрежда да се срещне със срамежливо момче на име Бен, което е запалено по скейтборда и Оли, който притежава магазин за скейтборди. Уменията на маймуната на леда й помагат бързо да овладее триковете върху дъската. Заедно с новия си приятел Бен, Джак се включва в състезание по скейтборд, готов да победи.

Съботният кино маратон продължава с ново начало за носителката на „Златен глобус” Дженифър Гарнър и популярния актьор Тимъти Олифант в романтичната комедия „Хвани и пусни” от 14.40 ч. по NOVA. Филмът е режисьорски дебют на сценариста на „Ерин Брокович” Сузана Грант, а актьорското съзвездие се допълва от Кевин Смит, Джулиет Луис и Фиона Шау. Дженифър Гарнър влиза в ролята на Грей, която след смъртта на годеника си  се премества да живее заедно с неговите приятели. Всички, с изключение на Фриц (Тимъти Олифант), са много мили и искрено загрижени за нея. Постепенно Грей разкрива неподозирани истини за своя идеален годеник и започва да се увлича по последния мъж, който някога е смятала за привлекателен. Но дали това ще се окаже правилният избор, за да превъзмогне загубата?

Не пропускайте развръзките в продължението на комедията „МВП: Маймунски Върхови Постижения” от 12.50 ч. и романтичната комедия “Хвани и пусни” от 14.40 ч. тази събота по NOVA.