Гледайте „Перфектното лято“ от 12.30 ч. и „Разкажи ми за любовта“ от 14.10 ч. тази неделя по NOVA

„Перфектното лято“ на режисьора Рик Бота разказва историята на двама души, които се боря да спасят една малка библиотека, застрашена от това да бъде превърната в курорт. Рейчъл се обръща за помощ към писателя Джейк, с молбата да й подаде ръка и да запазят библиотеката преди да е станало прекалено късно. Дали ще се справят с това предизвикателство и какви са условията, за да прекарат едно „перфектно лято“?

Неделният кино маратон продължава с романтичната лента „Разкажи ми за любовта“. Филмът проследява вълнуващата история на младата редакторка Дори Шепърд, която работи по новия любовен роман на писателя Майкъл Ротчаелд - невъзпитан и изтъркан автор, който е на път да изгуби договора си с издателите. На Дори обаче й се налага да работи с него в продължение на 30 дни, като през това време трябва да изтърпи не само странното му поведение, но и да планира сватбата с годеника си Филип. Как ще й се отрази съвместната й работа с писателя и ще се състои ли сватбата й с Филип?

Не пропускайте романтичните ленти „Перфектното лято“ от 12.30 ч. и „Разкажи ми за любовта“ от 14.10 ч. тази неделя по NOVA.